DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
reklam
Google News

Pachoud Yachts

Son Güncelleme :

24 Şubat 2024 - 20:55

Pachoud Yachts

Pachoud Yachts

Pachoud Yachts, 15 – 50 metre uzunluğunda epoksi kompozit motor yatların yapımında uzmanlaşmış, ilerici ve yenilikçi bir tekne yapım şirketidir. 25 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösterdikten sonra, dünyadaki en deneyimli özel, lüks, kompozit katamaran üreticileriyiz.

1987 yılında Rotorua’da başlayan işletme, 2000  yılında Tauranga’daki özel amaçlı  tesislere taşındı.
Tauranga, bol güneş ışığı, güzel kumsallar, verimli topraklar tarafından tercih edilen ve Yeni Zelanda’nın Kuzey Adası’nın Doğu Kıyısında güzel bir doğal limanda bulunan eşsiz bir kıyı hinterlandıdır. Yeni Zelanda’nın en büyük ihracat limanı olan Tauranga, bölgelerin refahı üzerinde en büyük etkilerden birini sunuyor. Pachoud Yachts, Tauranga Limanı’ndan satın alınan iki hektarlık birinci sınıf arazi üzerinde, Cross Road, Sulphur Point’teki Marine Park’ta yer almaktadır.

Pachoud, son 25 yılda, güçlü katamaranlar, motor lansmanları ve yüksek performanslı Karbon Fiber yarışçı seyir yatları inşa eden 50 Yat’ı başarıyla tamamladı. Tekneler, mühendislik mükemmelliği, birinci sınıf yüksek kaliteli kaplamalar, lüks ahşap iç mekanlar ve ayrıntılara gösterilen olağanüstü özen ile ünlüdür.

Pachoud Yachts, Germanischer Lloyd tarafından akredite edilmişt

Boats Group