DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
reklam
Google News

Delta Power Boats

Son Güncelleme :

11 Şubat 2024 - 13:06

Delta Power Boats

Delta Powerboats

Delta Powerboats, İsveçli deneyimli yatçılar ve tekne yapımcılarından oluşan bir ekip tarafından kurulmuştur. Delta’nın felsefesi, güçlü bir İskandinav yat tasarımı geleneğine dayanmaktadır. Yolculukları, İsveç takımadalarında hızlı, konforlu ve verimli ada gidiş gelişleri için inşa edilmiş sınırlı sayıdaki kılavuz kaptanlı teknelerle başladı. Bugün, ürün yelpazesi çevik günlük kruvazörlerden, çok yönlü hardtop kabinli kruvazörlere ve lüks sınıf performans yatlarına kadar genişlemiştir. Delta’nın temel özellikleri, güçlü ve kullanıcı dostu tasarım konseptleri ile olağanüstü yakıt verimliliği ve hidrodinamik performansın yanı sıra yüksek yapı kalitesidir.

2007 yılında, Delta 29 SW ile Kaldırım konseptini tanıttılar. Asimetrik bir güverte düzenlemesiyle arttırılmış iç alan sağlayarak teknenin kıç ve pruva arasında güvenli geçişleri kolaylaştırdılar. 2010 yılında, dünyanın karbon fiberden üretilen ilk seri üretim sürat teknesi olan Delta 54’ün lansmanıyla motoryat sektörüne meydan okudular ve Carbon serilerinde yakıt tüketimi ve emisyonlarda yüzde 40’a varan azalma sağladılar. Öncü 54 IPS ve amiral gemisi 88 Carbon, MB&Y Yılın Motorlu Teknesi Ödülleri’nde kazananlar olarak belirlendi.

Yenilikçi çözümler, yeni malzemeler ve teknolojiler arayışı, ürün yelpazesini sürekli olarak iyileştirmelerini ve tekneleri daha da konforlu, güvenli ve verimli hale getirmelerini sağlar. Bu, Saaremaa adasındaki Delta fabrikasında çalışan 140 özel mühendis ve zanaatkar sayesinde mümkün olmaktadır. Bugüne kadar toplam 600 Delta tekne inşa edilmiş ve dünyanın dört bir yanındaki sahiplerine teslim edilmiştir.

Müşterilerine en unutulmaz yatçılık deneyimini sunmak için, Delta müşterileriyle bir müşteri ilişkisi geliştirir. Deniz denemelerinden nihai teslimata kadar devam eden bir diyalogları vardır ve olası bir Delta sahibi olarak, yeni tekneniz için iyileştirmeler ve uyarlamalar önermekten veya teknenizin inşa edilirken fabrikayı ziyaret etmekten memnuniyet duyarlar. Tüm tekneler sipariş üzerine yapılır, müşteri ile birlikte oluşturulur, her bir Delta teknesi benzersiz kılan ve sahibinin gururu ve zevki için tasarlanmıştır.

Boats Group